|
Welcome,
Guest
|
|
|
|
Tickets for Euro 2012 Poznan
Bilety na Euro 2012 Niedziela / Sunday 10 june /czerwca 2012 Republic of Ireland v Croatia, 20.45CET, Poznan kat./cat.2 Irlandia v Chorwacja Czwartek/Thursday 14 june/czerwca 2012 Italy v Croatia, 18.00, Poznan kat./cat.2 Włochy v Chorwacja Poniedziałek/Monday 18 june/czerwca 2012 Italy v Republic of Ireland, 20.45CET, Poznan kat./cat.2 Włochy v Irlandia Wtorek/Tuesday 12 june/czerwca 2012 Greece v Czech Republic, 18.00, Wroclaw kat./cat.3 Grecja v Czechy If anyone's interested...maybe I can help... Give me your suggestions ...^^ Podaj mi swoje propozycje ...^^ Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. |
|
|
|
jestem zainteresowana kupniem 4 biletow na wlochy irlandi .jaki jest koszt biletow prosze o kontakt
|
|
|
|
I am interested in both Croatian games in Poznan. Can you buy tickets and at what price? Thank you.
Jestem zainteresowany zarówno chorwackim gier w Poznaniu. Bilety można kupić i za jaką cenę? Dziękuję. |
|
|
|